2023-07-06

AGES Kulltorp söker CNC-operatör

Har du erfarenhet från CNC eller industriarbete? Är du praktiskt lagd, snabblärd och redo att göra resan med oss? Vill du jobba på ett företag som satsar här och nu inför framtiden?

Vi söker nu Er som vill arbeta hos oss på AGES Kulltorp, som CNC operatör.

Tjänsten gäller 100%, enbart 2a-skift.

Som CNC operatör ansvarar du att de tilldelade maskinerna producerar detaljer, följa rutiner och godkänna att detaljerna är kvalitetssäkra.

I tjänsten ingår till exempel:

– Att tillsammans med Teamledare prioritera de dagliga arbetsuppgifterna.
– Att producera i tilldelade produktionsmaskiner.
– Att löpande kontrollera att produkter uppfyller förväntat utfall genom att utföra mätningar under pågående produktion.
– Att informera Teamledare vid stopp och kvalitetsbrister.
– Att vid stopp korrigera maskinen/roboten och godkänna åter produktion.
– Att vara behjälplig inom övriga förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet.
– Att utrustning hanteras på ett korrekt sätt och enligt våra rutiner för service och underhåll så att utrustningens livslängd säkerställs.

Vi söker dig som

Har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med maskiner. Utbildningsmässigt är det önskvärt med någon form av industriutbildning, men inget krav utan erfarenhet av tidigare CNC operatör/industriarbete är väl så meriterande. Kunskaper inom robothantering är ett plus.

Våra förväntningar av dig

Du arbetar självständigt, tycker om att hålla ordning runt dig och ständigt vill förbättra. Att du vill göra en resa tillsammans med oss på AGES. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

AGES Kulltorp är en komplett systemleverantör av förädlat pressgjutgods. En strategisk samarbetspartner inom ett flertal olika branscher när det gäller pressgjutning och efterbearbetning av aluminium. Våra i princip helt automatiserade pressgjutningsmaskiner arbetar inom spannet 300–830 ton. Även vår smälthantering är helt automatiserad. Man kan säga att vi har ett inbyggt kanalsystem med flytande aluminium som fyller på våra pressgjutningsmaskiner. Vi gjuter, utför skärande bearbetning och slutmonterar direkt på plats. Vår styrka ligger i att vi tar totalansvar för hela produktionskedjan. Vi arbetar med ett flertal olika branscher, såsom Automotive, Industri, Bygg och Hjälpmedel. Vår ambition är att ha en bred kundbas. AGES Kulltorp är certifierade med ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och IATF 16949:2016. AGES Kulltorp ingår i AGES-koncernen vilken är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Övriga bolag inom koncernen – AGES Värnamo, AGES Hörle, Hörle Ningbo, AGES Falkenberg, AGES Unnaryd och UB verktyg.

För vidare kontakt
Jenny Nilsson, AGES Kulltorp.
jenny.nilsson@ages.se
0370-836 77