2020-11-05

Konstruktör till UB Verktyg

Är du en teknisk lagspelare som löser utmaningar tillsammans med våra kunder?

– Då är du helt rätt för oss.

Vi behöver förstärka vårt team i Bor med ytterligare en lösning och kundorienterad konstruktör. 

På UB Verktyg utvecklar och konstruerar vi helt kundunika pressgjutningsverktyg för pressgjutning av aluminiumdetaljer. Som konstruktör får du vara med i hela processen från idé, simulering och konstruktion till produktion och slutligen driftsättning. Förutom att du konstruerar i Catia och TopSolid består din vardag av dokumentation och projektmöten. Du kommer även vara delaktig i reparationer och modifiering av verktyg. 

UB Verktyg har lång erfarenhet och djup kunskap från komponentdesign till färdigt gjutämne. Vi lyssnar alltid på kunden, analyserar behov och skapar sedan den mest kostnadseffektiva och smarta lösningen. Du ingår i ett team om tre konstruktörer men jobbar också nära de andra avdelningarna på företaget. 

Vem är du?

Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av konstruktion. Även du som är nyutexaminerad inom området är intressant för oss. Din bakgrund kan variera, men vi tror att du är som oss, kreativ och tekniskt intresserad. Ditt sätt att arbeta är både noggrant och effektivt.

Dina personliga egenskaper blir lika viktiga som din kompetens och bakgrund. Engagemang och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper och att du trivs i en organisation med korta beslutsvägar där fokus är att hitta bästa lösningen. 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar UB Verktyg AB med Aktiv Bemanning i Småland AB. Ansvarig rekryterare är Jenny Johansson tfn 0370-695653. Har du specifika frågor om tjänsten eller arbetsplatsen som sådan är du mer än välkommen att kontakta Johan Bladh på 0706-048382 eller David Claesson på 0370-65 88 82.

UB Verktyg AB är sedan 1981 en väletablerad tillverkare av pressgjutningsverktyg för pressgjutning av aluminiumdetaljer. Lång branscherfarenhet borgar för optimerade konstruktioner och effektiva lösningar. Bolaget har sin utveckling och produktion i Bor, ca 1 mil söder om Värnamo och har 10 anställda.

Sedan april 2019 ingår UB Verktyg i den noterade industrikoncernen AGES Industri AB.