Svetsning

Vi utför svetsning med absolut precision och mycket hög kompetens. Arbetet sker i moderna och ändamålsenliga lokaler med den absolut senaste utrustningen för att uppfylla högt ställda krav vad gäller miljö och teknik. Tillsammans med våra kunder görs en teknisk genomgång för att hitta en optimal lösning. Fixturer tillverkade i egen verkstad ger korta ledtider och säkrar produktspecifikationerna.

Toppmodern svetsning

Vår ambition är att vara den bästa leverantören av svetsade produkter. För att uppnå detta har vi investerat i toppmodern utrustning samt det senaste inom miljö och teknik. Vi arbetar med Fronius modernaste teknik både vid manuell och robotsvetsning. Personal med lång erfarenhet och kunnande ger oss förutsättningar för att ligga i absoluta frontlinjen.

Lång erfarenhet

Erfarenheten att svetsa går långt tillbaka, personalen är certifierade enligt 14732 och 287-1. Fixturer tillverkar vi i egen verkstad vilket ger korta ledtider samt säkrar att produkterna uppfyller specifikationerna. Vi levererar idag ett flertal avancerade artiklar, bland annat säkerhetsklassade detaljer.

Certifierad enligt ss-en iso 3834-2

Att vara certifierade i 3834-2 bevisar vårt företags tekniska kunnande, att vi på ett systematiskt sätt analyserar risker, för att i fixturer sedan kunna säkra produktionen/kvaliteten i våra kunders produkter.